GY-NEO6MV2 GPS-moduuli

9.90

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot


GY-NEO6MV2 GPS-moduuli on tarkka ja kompakti paikannuslaite, joka soveltuu monenlaisiin sovelluksiin. Sen keskeisenä osana toimii U-blox NEO-6M GPS -piiri, joka on tunnettu tarkkuudestaan ja luotettavuudestaan. Tämä piiri kykenee vastaanottamaan signaaleja usealta satelliitilta yhtä aikaa, mikä varmistaa tarkan sijainnin määrittämisen.

Moduuli sisältää EEPROM-muistin, joka säilyttää asetukset myös silloin, kun virta katkeaa. Tämä ominaisuus helpottaa käyttöä, koska asetuksia ei tarvitse syöttää uudelleen joka kerta, kun laite käynnistetään.

Kooltaan GY-NEO6MV2 on pieni, noin 36 x 26 mm, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Se soveltuu esimerkiksi lennokkeihin, ajoneuvojen seurantajärjestelmiin ja muihin projekteihin, joissa tarvitaan GPS-paikannusta.

Moduulin käyttöönotto on suoraviivaista, ja se yhdistyy helposti useimpiin mikrokontrollerijärjestelmiin, kuten Arduinoon. Tämän ansiosta GY-NEO6MV2 on hyvä valinta niin elektroniikkaharrastajille kuin ammattilaisillekin, jotka tarvitsevat luotettavan GPS-moduulin projekteihinsa.

Ominaisuudet

AntenniKeraaminen 25x25mm
Tarkkuus2.5 metriä
Syöttöjännite3.3V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.