Sim800L V2.0 GSM/GPRS

11.90

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Sim800L V2.0 GSM/GPRS on pienikokoinen ja monipuolinen moduuli, joka tarjoaa langattoman viestintäratkaisun erilaisiin projekteihin ja sovelluksiin. Tämä moduuli mahdollistaa GSM-verkkoyhteyden kautta tekstin ja datan lähettämisen sekä vastaanottamisen, tarjoten siten käyttäjälle mahdollisuuden lisätä mobiiliyhteyksiä erilaisiin elektroniikkahankkeisiin.

Kooltaan kompakti moduuli on suunniteltu helppokäyttöiseksi, ja se sopii mainiosti esimerkiksi IoT (Internet of Things) -sovelluksiin, etälaitteiden hallintaan, turvajärjestelmiin tai vaikkapa henkilökohtaisiin projekteihin, joissa tarvitaan GSM-verkkoyhteyttä. Sim800L V2.0 tukee tavallisia GSM-taajuuksia, kuten 850/900/1800/1900 MHz, mikä mahdollistaa sen käytön lähes missä tahansa maailmassa.

Moduulin asennus ja käyttöönotto on suoraviivaista. Se vaatii ulkoisen virtalähteen, ja liitäntä muihin laitteisiin tapahtuu yleensä sarjaväylän kautta. Ohjelmointi ja konfigurointi onnistuvat useilla eri ohjelmointikielillä, mikä tekee tästä moduulista joustavan valinnan monenlaisiin projekteihin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sim800L V2.0 GSM/GPRS-moduuli on erittäin käyttökelpoinen ratkaisu langattoman viestinnän tarpeisiin. Sen pieni koko, monipuoliset toiminnot ja yleinen yhteensopivuus tekevät siitä ihanteellisen työkalun niin harrastajille kuin ammattilaisillekin, jotka haluavat integroida GSM-verkkoyhteyden osaksi elektroniikkaprojektejaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

AT-Komentojen TukiKyllä
Integroitu TCP/IP-stackKyllä
Tuetut taajuudet1800 MHz1900 MHz850 MHz900 MHz
SMS-Viestintäteksti- ja PDU-tiloissa
Sim-kortin kokoMicro-sim
Käyttöjännite3.4V – 5V
Virrankulutus1.5mA (valmiustila), jopa 350mA (lähetystila)
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Piirilevyn koko40x28x3mm
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.