TP4056 LiPo akkulaturi suojauksella 1A

3.90

20 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

TP4056 LiPo akkulaturi suojauksella 1A on luotettava ja turvallinen ratkaisu yksikennoisten litiumioni- ja litium-polymeeriakkujen lataamiseen. Tämä kompakti ja tehokas laturi on suunniteltu erityisesti varmistamaan akkujesi pitkä käyttöikä ja turvallinen latausprosessi. Sisäänrakennettu suojapiiri estää ylilatauksen, ylityhjennyksen ja oikosulut, mikä tekee tästä laturista erinomaisen valinnan sekä elektroniikkaharrastajille että ammattilaisille.

TP4056-laturissa on 1A latausvirta, joka mahdollistaa nopean ja luotettavan latauksen useimmille pienille LiPo- ja Li-ion-akkuille. Laturin USB-C-liitäntä tekee sen käyttämisestä helppoa ja yhteensopivaa monien eri virtalähteiden kanssa, kuten USB-laturien, tietokoneiden tai varavirtalähteiden. Lisäksi laturin LED-ilmaisimet näyttävät latauksen tilan – punainen LED palaa latauksen aikana, ja sininen LED ilmoittaa akun olevan täyteen ladattu.

TP4056 LiPo akkulaturi suojauksella 1A on ihanteellinen valinta erilaisiin DIY-projekteihin ja elektroniikkakokeiluihin. Kompakti koko ja monipuolisuus tekevät tästä laturista helposti integroitavan mihin tahansa projektiin, jossa tarvitaan turvallista ja tehokasta LiPo-akun latausta.

Ominaisuudet

Latausvirta1A
USB liitinUSB-C
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.