Servo SG90

4.90

18 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Servo SG90 on pienikokoinen ja kevyt servomoottori, joka on suunniteltu erityisesti tarkkuutta vaativiin sovelluksiin. Sen koko on vain 21,5 mm x 11,8 mm x 22,7 mm, ja painoa on ainoastaan 9 grammaa, mikä tekee siitä ihanteellisen pieniin ja kevyisiin projekteihin, kuten robotiikkaan, radiolaitteisiin tai erilaisiin automaatioprojekteihin.

Servo SG90 tarjoaa nopean vasteajan, sillä sen kuormittamaton nopeus on 0,12 sekuntia/60 astetta (4,8 V). Vääntömomentti on vaikuttava 1,2-1,4 kg/cm (4,8 V), joten se pystyy käsittelemään myös hieman raskaampia kuormia. Servon toimintajännitealue on 4,8V – 6V, mikä mahdollistaa sen käytön monenlaisissa virtalähteissä.

Servo SG90 toimintalämpötila on laaja, -30°C – +60°C, joten se soveltuu erilaisiin ympäristöolosuhteisiin. Lisäksi sen ”dead-set” -tarkkuus on 7 mikrosekuntia, mikä takaa erinomaisen paikannustarkkuuden.

Olitpa rakentamassa robottia, automaatioprojektia tai muuta sähköistä laitetta, Servo SG90 tarjoaa luotettavan ja kustannustehokkaan ratkaisun liikkeen hallintaan ja ohjaukseen.

0,0
Perustuu 0 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi

Ominaisuudet

Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.