5V Tärinämoottorimoduuli

6.90

19 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Tämä 5V tärinämoottorimoduuli tarjoaa pienen ja tehokkaan ratkaisun hiljaisiin tärinäilmoituksiin, jotka sopivat erinomaisesti projekteihin, joissa ääni ei ole toivottu. Moottori aktivoituu korkean signaalin syötön yhteydessä ja toimii kuten puhelimen tärinätila. Moduuli on suunniteltu toimimaan monipuolisissa ympäristöissä, joissa tärinän avulla voidaan antaa fyysisiä ilmoituksia tai tehosteita.

Tärinämoottorimoduuli käyttää nimellisjännitteenä 5V, mutta sen käyttöjännite voi vaihdella 3,0 – 5,3V välillä, mikä tekee siitä joustavan erilaisiin sovelluksiin. Moottorin nimellisnopeus on vähintään 9000 kierrosta minuutissa, ja se kuluttaa enintään 60 mA virtaa. Käynnistysvirta voi olla jopa 90 mA, ja moduuli käynnistyy jo 3,7V jännitteellä. Sen eristysvastus on 10Mohm, mikä takaa turvallisen ja luotettavan käytön. Moduuli on kooltaan kompakti, 21×23 mm, ja sen kiinnitysreikien koko on 3 mm, mikä helpottaa asentamista moniin erilaisiin sovelluksiin.

Tärinämoottorin käyttö on vaivatonta MOS-vahvistimen ansiosta, joka mahdollistaa tärinän voimakkuuden säätämisen PWM-signaalilla. Tämä tekee siitä helposti hallittavan ja sovellettavan monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten interaktiivisiin tuotteisiin, puettaviin älylaitteisiin tai muihin tärinäilmoitusta tarvitseviin projekteihin. Moottorin pieni koko, halkaisijaltaan 10 mm ja paksuudeltaan 2,7 mm, tekee siitä ideaalisen käytettäväksi pienissä ja kompakteissa laitteissa.

Tämä 5V tärinämoottorimoduuli soveltuu monenlaisiin projekteihin, joissa tarvitaan mekaanista tärinäilmoitusta. Sen kyky muuntaa sähköiset signaalit fyysiseksi tärinäksi tekee siitä erinomaisen valinnan laitteisiin, joissa tärinän käyttö lisää interaktiivisuutta tai tarjoaa hiljaisen muistutusmekanismin.

0,0
Perustuu 0 arvioon
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 / 0 arvostelua

Valitettavasti yksikään arvostelu ei vastaa nykyisiä valintojasi

Ominaisuudet

Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.