Raspberry Pi M.2 HAT+

19.90

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Raspberry Pi M.2 HAT+ on virallinen mekaaninen adapterikortti, joka mahdollistaa M.2-lisälaitteiden liittämisen Raspberry Pi -laitteeseen PCI-Express-väylän kautta. Tämä nopea ratkaisu parantaa tiedonsiirtoa ja lyhentää käynnistysaikoja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan, kun haluat hyödyntää NVMe SSD -asemia tai muita M.2-pohjaisia lisälaitteita.

Uusin Pi OS tunnistaa Raspberry Pi M.2 HAT -kortin automaattisesti, joten käyttöönotto on vaivatonta. Raspberry Pi M.2 HAT+ tarjoaa 4 Gbit/s PCIe 2.0 -liitännän, joka mahdollistaa jopa 450 Mt/s tiedonsiirtonopeudet, erityisesti NVMe SSD -asemille ja muille PCIe-lisälaitteille, kuten tekoälykiihdyttimille. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan, kun tarvitset huippunopeaa suorituskykyä Raspberry Pi -projektissasi.

5,0
Perustuu 1 arvioon
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-1 1:n arvostelusta
  1. K

Ominaisuudet

ValmistajaRaspberry Pi
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.