AHT20+BMP280 Yhdistelmäanturi

7.90

40 varastossa

Tuotetiedot

AHT20+BMP280 yhdistelmäanturi tarjoaa huippuluokan tarkkuutta ja monipuolisuutta ilmanlaadun ja ympäristön seurantaan. Tämä kompakti anturiyhdistelmä mittailee ilmankosteutta ja ilmanpainetta äärimmäisen tarkasti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin koti- kuin teollisuuskäyttöönkin. AHT20 on varustettu modernilla kalibrointitekniikalla, joka takaa mittausten luotettavuuden pitkällä aikavälillä, kun taas BMP280 on erityisen hyödyllinen sääennusteiden tekemisessä ja korkeuden määrittämisessä.

Anturi on helppo integroida yleisimpiin mikrokontrollereihin ja kehitysalustoihin, kuten Arduinoon ja Raspberry Pi:hin, mikä mahdollistaa sen laajan käyttökohteiden kirjon. Sen pieni koko ja vähäinen energiankulutus tekevät siitä erinomaisen valinnan kannettaviin ja akkukäyttöisiin laitteisiin. AHT20+BMP280 sopii erinomaisesti ilmastoinnin seurantaan, automaattisiin sääasemiin ja ilmanlaadun seurantajärjestelmiin.

Tämän anturin tekniset ominaisuudet, kuten kosteus- ja ilmanpainemittauksen laaja alue sekä tarkkuus, tarjoavat luotettavan ja pitkäaikaisen ratkaisun ympäristön seurantaan. Investoimalla AHT20+BMP280 anturiin varmistat, että ympäristösi on aina optimaalisessa tilassa.

Ominaisuudet

Käyttöjännite3 – 5V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.