Banana Pi M2 Zero

29.90

7 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Banana Pi M2 Zero on kompakti ja monikäyttöinen yhden piirilevyn tietokone, joka soveltuu erinomaisesti niin harrastajille kuin koulutuskäyttöönkin. Tämä pieni laite on varustettu tehokkaalla H2+ Quad-core Cortex-A7 prosessorilla, joka takaa sujuvan suorituskyvyn. Sen 512 Mt DDR3 RAM-muisti tukee käyttöjärjestelmän ja sovellusten vaivatonta pyörittämistä.

Banana Pi M2 Zeron erottuva ominaisuus on sen erinomainen liitettävyys. Laitteessa on Mini-HDMI-portti, joka mahdollistaa videoiden toistamisen 1080p resoluutiolla. Lisäksi siinä on kaksi USB-porttia ja 40-nastainen GPIO-liitin, jotka tarjoavat laajat mahdollisuudet laajennuksille ja yhteensopivuudelle erilaisten oheislaitteiden kanssa.

Tietokoneen pieni koko (65mm × 30mm) tekee siitä ihanteellisen ratkaisun projekteihin, joissa tila on rajallinen. Banana Pi M2 Zero on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien, kuten Androidin ja eri Linux-distribuutioiden kanssa, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun erilaisten sovellusten kehittämiseen ja kokeiluun.

Sen energiatehokkuus ja edullinen hinta tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka haluavat kokeilla tietokoneen rakentelua tai oppia ohjelmoinnin perusteita ilman suurta taloudellista sijoitusta. Kaiken kaikkiaan Banana Pi M2 Zero on erinomainen valinta erilaisiin opetus- ja harrastusprojekteihin, tarjoten käyttäjille mahdollisuuden tutustua tietotekniikan maailmaan käytännönläheisesti ja innovatiivisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

CPUAllwinner H3/H2+ Quad-core Cortex-A7 H265/HEVC 1080P
GPIO40-pinninen GPIO liitin, joka vastaa Raspberry Pi 3 -mallin gpio liitintä.
RAM määrä512 Mt
RAM tyyppiDDR3
VirransyöttöMicro USB 5V/2A
SD-kortin tukimicroSD(max 64gt)
Tuetut käyttöjärjestelmätAndroidLinux
Valmistajan tuotesivuhttps://wiki.banana-pi.org/Banana_Pi_BPI-M2_ZERO
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.