Raspberry Pi 5

Tuotetiedot

Raspberry Pi 5 edustaa uusinta sukupolvea suositussa Raspberry Pi -sarjassa, tarjoten merkittäviä parannuksia suorituskyvyssä ja ominaisuuksissa verrattuna edelliseen malliin, Raspberry Pi 4:ään.

Raspberry Pi 5 on varustettu 2.4GHz taajuudella toimivalla 64-bittisellä neliytimisellä Arm Cortex-A76 -suorittimella ja VideoCore VII -grafiikkapiirillä. Nämä komponentit mahdollistavat huomattavasti sujuvamman ja nopeamman käyttökokemuksen, tehden Raspberry Pi 5:stä jopa kolme kertaa nopeamman kuin edeltäjänsä

Raspberry Pi 5 on kehitetty tarjoamaan entistä parempaa suorituskykyä ja monipuolisuutta niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin projekteihin ja sovelluksiin. Sen monipuoliset ominaisuudet ja laajennettavuus tekevät siitä erinomaisen alustan oppimiseen, prototyyppien rakentamiseen ja omien projektien toteuttamiseen.

HUOM! Raspberry Pi toimitetaan ilman virtalähdettä, käyttöopasta, koteloa tai muita lisävarusteita. Raspberry Pi-tietokone on tarkoitettu kaiken ikäisille luoville rakentelijoille.

Ominaisuudet

GPUVideoCore VII GPU (OpenGL ES 3.1, Vulkan 1.2)
CPU2,4 GHz Broadcom BCM2712 64-bit ARM Cortex-A76 Quad-core
RAM tyyppiLPDDR4X-4267 SDRAM
WiFiWiFi 5
Bluetooth5.0
Power over EthernetTuettu
Virransyöttö15 W (5 V / 3 A) USB-C tai 5 Vdc GPIO -liittimen kautta
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.