Raspberry Pi Compute Module 4 IO board

54.90

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetiedot

Raspberry Pi Compute Module 4 IO -laajennuskortti on suunniteltu täydentämään Raspberry Pi Compute Module 4 -tietokonemoduulin monipuolisia ominaisuuksia. Tämä kompakti ja tehokas laajennuskortti tarjoaa laajan valikoiman liitäntämahdollisuuksia, joiden avulla voit laajentaa ja mukauttaa Raspberry Pi -projektisi tarpeidesi mukaan.

IO-kortti sisältää monipuolisen valikoiman liitäntöjä, kuten HDMI, USB, PCIe, Gigabit Ethernet ja monia muita, mahdollistaen helpon integroinnin erilaisiin laitteisiin ja sovelluksiin. Lisäksi kortti tukee useita näyttöjä ja antureita, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan laajamittaisiin IoT-projekteihin, teollisiin sovelluksiin ja harrastelijaprojekteihin.

Raspberry Pi Compute Module 4 IO -kortti tarjoaa luotettavan ja tehokkaan tavan hyödyntää Raspberry Pi -teknologiaa monipuolisesti ja joustavasti. Olit sitten kehittämässä prototyyppiä, rakentamassa tuotetta tai luomassa oman IoT-ratkaisun, tämä laajennuskortti tarjoaa tarvittavat työkalut ja liitettävyyden edellytykset menestykselliseen toteutukseen.

Ota Raspberry Pi Compute Module 4 IO -kortti käyttöön ja avaa ovet loputtomille mahdollisuuksille Raspberry Pi -projektissasi!

Huom! Kuvassa oleva compute module myydään erikseen.

Ominaisuudet

Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.