DS18B20 Digitaalinen Lämpötila-anturi

Tuotetiedot

DS18B20 Digitaalinen Lämpötila-anturi on monipuolinen ja tarkka työkalu lämpötilan mittaamiseen erilaisissa sovelluksissa. Sen ainutlaatuisuus piilee sen kyvyssä mitata lämpötiloja -55 °C ja +125 °C välillä, tarkkuudella ±0,5 °C, mikä tekee siitä sopivan niin kotikäyttöön kuin vaativampiinkin teollisuuden tarpeisiin.

Tämä anturi on yksinkertainen käyttää, sillä se toimii yhden langan kommunikaatioprotokollalla, mahdollistaen useiden antureiden kytkemisen samaan datajohtoon. Tämä ominaisuus helpottaa monimutkaisten lämpötilanseurantajärjestelmien rakentamista ilman suurta johtoviidakkoa.

DS18B20 on pienikokoinen ja siten helppo sijoittaa ahtaisiinkin tiloihin. Se on myös vesitiivis, mikä laajentaa sen käyttömahdollisuuksia kosteisiin ja ulkoympäristöihin. Lisäksi anturin digitaalinen luonne tarkoittaa, että se on immuuni signaalin heikkenemiselle pitkissä kaapeloinneissa, toisin kuin perinteiset analogiset anturit.

Tämän anturin käyttöönotto on helppoa, ja se on yhteensopiva useiden mikrokontrollerien, kuten Arduino, kanssa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin harrastelijoille, opetuskäyttöön kuin ammattilaisillekin. Huom!  DS18B20 lämpötila-anturiin on liitettävä myös resistori oikeita arvoja varten.

Ominaisuudet

Lämpötila-alue-55 ~ +125 °C (johto kestää korkeintaan 85 asteen lämpötilan)
Syöttöjännite3,0V ~ 5,5V
SopivuusArduinoRaspberry pi
UlostuloliitinKeltainen (DATA), Punainen (VCC) ja Musta (GND)
Takuu24 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.