ESP32 Wroom 32U kehitysalusta

10.90

25 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

ESP32 Wroom 32U on pieni, mutta tehokas mikro-ohjainmoduuli, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja yhteyksiä erilaisiin projekteihin. Tämän moduulin sydämessä sykkii ESP32-piiri, joka on tunnettu sen suorituskyvystä ja energiatehokkuudesta. Moduuli sisältää kaksi CPU-ydintä, jotka toimivat jopa 240 MHz:n kellotaajuudella, tarjoten riittävästi tehoa vaativimpiinkin sovelluksiin.

Erityisen huomionarvoista ESP32 Wroom 32U:ssa on sen monipuoliset yhteydet. Moduuli tukee Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksiä, mahdollistaen langattoman kommunikaation ja datan siirron. Tämä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun esimerkiksi älykotisovelluksiin, langattomiin sensoriverkkoihin ja IoT (Internet of Things) -projekteihin.

Lisäksi ESP32 Wroom 32U tarjoaa laajan valikoiman GPIO-pinnejä (General Purpose Input/Output), ADC (Analog-to-Digital Converter) -kanavia, DAC (Digital-to-Analog Converter) -kanavia sekä UART, SPI ja I2C kommunikointiprotokollia. Nämä ominaisuudet antavat käyttäjille mahdollisuuden liittää erilaisia antureita, toimilaitteita ja muita komponentteja moduuliin, laajentaen sen käyttömahdollisuuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

WiFi802.11 b/g/n (802.11n enintään 150 Mbps)
Bluetooth4.2
Muistin määrä4 MB
Käyttöjännite3.0 ~ 3.6V
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Valmistajan tuotesivuhttps://www.espressif.com/sites/default/files/documentation/esp32-wroom-32d_esp32-wroom-32u_datasheet_en.pdf
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.