Kapasitiivinen maankosteusanturi

7.90

25 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Paranna puutarhanhoito- ja maatalousprojekteja Kapasitiivisella maankosteusanturi moduulilla, joka on ihanteellinen ratkaisu maan kosteustasojen tarkkaan seurantaan. Tämä innovatiivinen anturi hyödyntää kapasitiivista tunnistustekniikkaa, joka tarjoaa luotettavia ja tarkkoja kosteuslukemia ilman perinteisten resistiivisten anturien korroosioriskiä. Kehittyneen kapasitiivisen teknologian ansiosta tämä anturi tarjoaa tarkat maankosteuslukemat, jotka ovat olennaisia optimaalisen kasvien terveyden ja kastelun hallinnan kannalta. Toisin kuin resistiiviset anturit, tämä kapasitiivinen moduuli on korroosionkestävä, mikä takaa pitkäikäisen suorituskyvyn kosteissa ympäristöissä. Anturi tarjoaa analogisen lähtöjännitteen, joka on suoraan verrannollinen maaperän kosteustasoon, mikä helpottaa integrointia mikrokontrollereihin ja kehitysalustoihin, kuten Arduino ja Raspberry Pi. Se toimii tehokkaasti jännitealueella 3,3V – 5V, sopien monenlaisiin elektroniikkaprojekteihin. Kompakti muotoilu ja yksinkertaiset liitäntäkohdat tekevät asennuksesta ja käytöstä helppoa erilaisissa sovelluksissa.

Kapasitiivinen maankosteusanturi moduuli on täydellinen ratkaisu kotipuutarhan kastelujärjestelmiin, automaattisiin kastelujärjestelmiin, maatalousprojekteihin, maaperän kosteuden seurantaan tutkimuksissa ja kokeiluissa sekä ympäristön seurantaan. Tämä anturi takaa, että kasvit saavat oikean määrän vettä, edistäen terveempää kasvua ja tehokasta vedenkäyttöä. Käyttöjännite on 3,3V-5V ja lähtö on analoginen jännite. Kompakti ja kevyt rakenne tekee integroinnista vaivatonta. Pakkaus sisältää yhden Kapasitiivisen maankosteusanturi moduulin. Tilaa nyt ja ota ensimmäinen askel kohti älykkäämpää puutarhanhoitoa ja viljelyä!

Huom! Varmista että tuotteeseen tulee tasainen jännite jotta mittaustulokset eivät heittele.

Ominaisuudet

Liitinph2.0-3p
Käyttöjännite3.3V – 5V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.