MQ-135 monikaasuanturi

4.90

13 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

MQ-135 on monipuolinen ja tehokas monikaasuanturi, joka on suunniteltu havaitsemaan laaja valikoima kaasuja ilmakehässä. Tämä anturi on erinomainen valinta niin harrastajille, ympäristötutkijoille kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Se kykenee tunnistamaan muun muassa ammoniakin, typpioksidien, alkoholien, bentseenin ja hiilimonoksidin pitoisuuksia.

MQ-135:n herkkyys ja tarkkuus ovat huippuluokkaa, mikä tekee siitä luotettavan työkalun ilmanlaadun seurantaan ja vaarallisten kaasujen havaitsemiseen. Kompaktin kokonsa ansiosta se on helppo integroida erilaisiin laitteisiin ja järjestelmiin. Anturi on myös helppo käyttöönotettava ja yhteensopiva useiden mikrokontrollerien, kuten Arduino ja Raspberry Pi, kanssa.

Ominaisuudet

Havaittavat kaasutAlkoholitAmmoniakkiAromaattiset yhdisteetSavut / HöyrytSulfiditTyppioksidit
Käyttöjännite2.5V ~ 5.0V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.