4 ohmin 3W minikaiutin

4.90

20 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot


Päivitä äänikokemuksesi premium-tason 4 ohmin 3W minikaiuttimellamme, joka on suunniteltu toimittamaan Mini Full Frequency Stereo Sound, muuttaen minkä tahansa tilan korkealaatuiseksi ääninäyttämöksi. Tämä kompakti, mutta voimakas kaiutin, jonka halkaisija on 40mm ja korkeus 20mm, on ihanteellinen lisä mihin tahansa asetukseen, joka vaatii laadukasta ääntä pienessä koossa.

Monikäyttöinen sähköinen (liikkuva kelan) kaiutin soveltuu laajaan valikoimaan sovelluksia, parantaen mini stereojärjestelmääsi tai integroituna DIY-audioprojekteihisi. Pyöreä muoto ja tyylikäs PU-sivu mustalla kuvulla takaavat paitsi ylivoimaisen äänen toimituksen, myös lisäävät tyylikkyyttä äänivarusteisiisi.

Näiden kaiuttimien ytimessä on huolellisesti valittu paperinen kalvoaine, joka on tunnettu kyvystään toistaa ääni selkeydellä ja syvyydellä. Yhdistettynä magneettiseen tyyppiin, kaiuttimemme takaavat koko kaistan (full range) taajuusominaisuuden, varmistaen, että jokainen nuotti kuullaan sen todellisessa muodossa 0,20:stä 20 kHz:iin.

Suorituskykyä silmällä pitäen nämä kaiuttimet tarjoavat 3W nimellistehon ja 4Ω impedanssin, mikä tekee niistä yhteensopivia laajan valikoiman audio-laitteiden kanssa.

Hyvästit harmoniselle vääristymälle kaiuttimiemme ≤5 (TMD%) luokituksen ansiosta, jotka lupaavat puhtaan ja muuttumattoman äänikokemuksen. Olitpa sitten pystyttämässä kotiteatteria, parantamassa henkilökohtaista musiikkijärjestelmääsi tai integroimassa korkealaatuista ääntä projekteihisi, 4 ohmin 3W minikaiuttimemme on täydellinen valinta niille, jotka eivät suostu tinkimään äänenlaadusta.

Ominaisuudet

Nimellisteho3 W
Nimellisimpedanssi4 Ω
Halkaisija40mm
Taajuusvaste0.20 ~ 20 (kHz)
Herkkyys83 (dB / W)
S/N-suhde83 +/- 3 (dB)
ValmistajaAIYIMA
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.