NRF24L01+PA+LNA 2.4G Langaton Moduuli

13.90

9 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Tämä kompakti moduuli on suunniteltu erityisesti parantamaan signaalin kantamaa ja luotettavuutta, jopa haastavissa ympäristöissä, tehden siitä täydellisen kumppanin kaikenlaisille langattomille projekteille.

NRF24L01+PA+LNA yhdistää PA (Power Amplifier) ja LNA (Low Noise Amplifier) vahvistimet, jotka varmistavat, että saat parhaan mahdollisen kantaman ja signaalin vahvuuden. Käyttämällä 2.4 GHz taajuutta, moduuli takaa yhteensopivuuden laajan valikoiman markkinoilla olevien langattomien laitteiden kanssa. Tämän ansiosta se on ihanteellinen valinta niin kauko-ohjattavien laitteiden, älykkään kotiautomaation, turvallisuusjärjestelmien kuin IoT-sovellustenkin kehittämiseen.

Sen lisäksi, että NRF24L01+PA+LNA moduuli pystyy toimimaan laajalla alueella, se on myös suunniteltu olemaan energiaa säästävä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan akkukäyttöisiin laitteisiin, jotka vaativat pitkäaikaista toimintaa ilman jatkuvaa lataamisen tarvetta. Lisäksi SPI-väylän ansiosta moduuli on helppo integroida erilaisiin mikrokontrollerijärjestelmiin, mikä avaa ovet lukuisille sovellusmahdollisuuksille.

Valitsemalla NRF24L01+PA+LNA 2.4G Moduulin, et vain saa käyttöösi luotettavaa ja tehokasta langatonta kommunikaatiota, vaan myös kustannustehokkaan ratkaisun, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneille kehittäjille. Tämä moduuli on suunniteltu helpottamaan langattomien projektien toteutusta, tarjoten samalla erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Ominaisuudet

KantamaJopa 1000m
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.