Metallinen painokytkin

6.90

19 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, tämä painonappikytkin on suunniteltu kestämään. Sen IP67-luokitus takaa erinomaisen veden- ja pölynkestävyyden, mikä mahdollistaa sen käytön myös ulkotiloissa tai muissa haastavissa ympäristöissä.

Tämän kytkimen hetkellinen palautusominaisuus tarjoaa käyttäjälle helpon ja nopean tavan aktivoida laitteita tai järjestelmiä. Painettaessa kytkintä, se palautuu automaattisesti alkuperäiseen asentoonsa, mahdollistaen vaivattoman käytön.

Olitpa sitten asentamassa uutta ovikelloa, päivittämässä autosi moottorin käynnistysjärjestelmää tai rakentamassa omaa tietokonettasi, tämä painonappikytkin on ihanteellinen valinta. Sen yksinapainen, normaalisti avoin (1NO) rakenne tekee siitä yhteensopivan useiden eri laitteiden ja järjestelmien kanssa.

Ruuviterminaaleilla varustettuna tämä kytkin on suunniteltu helpottamaan asennusprosessia. Ei enää monimutkaisia juotosprosesseja – voit kiinnittää johdot suoraan kytkimeen ruuvimeisselillä, mikä nopeuttaa ja yksinkertaistaa asennusta.

Ominaisuudet

Asennusreikä16mm
Koko24x18mm
Kytkinkosketin1NO (normaalisti auki)
IP-luokitusIP67
Takuu12 kk