PN532 V3 NFC/RFID-lukija

9.90

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

PN532 on monipuolinen ja tehokas NFC- ja RFID-lukijapiiri, joka on suunniteltu helpottamaan lähikenttäviestinnän (Near Field Communication, NFC) sovellusten kehittämistä. Tämä pienikokoinen mutta tehokas piiri tarjoaa kehittäjille ja harrastajille joustavan ja kustannustehokkaan ratkaisun erilaisiin RFID- ja NFC-tarpeisiin. PN532 tukee useita RFID-protokollia, mukaan lukien ISO/IEC 14443 A ja B, FeliCa ja NFC-foorumin määrittelemät passiiviset NFC-tunnisteet.

Sen monipuolisuus ei rajoitu ainoastaan eri protokollien tukemiseen, vaan PN532 mahdollistaa myös monenlaiset käyttötapaukset, kuten älykorttien lukemisen, henkilöllisyyden varmentamisen ja pääsynhallinnan. Piirin korkea integraatioaste ja pieni koko tekevät siitä ihanteellisen valinnan kompakteihin laitteisiin, kuten kannettaviin älylaitteisiin, älykelloihin ja IoT (Internet of Things) -sovelluksiin.

PN532:n avulla voit helposti lisätä NFC-toiminnallisuuden projekteihisi. Se sisältää monipuoliset liitäntävaihtoehdot, kuten I2C, SPI ja HSU (High-Speed UART), jotka mahdollistavat helpon integroinnin erilaisiin mikrokontrolleri- ja tietokonejärjestelmiin. Lisäksi sen käyttöön on saatavilla laaja valikoima kehitystyökaluja ja kirjastoja, jotka helpottavat sen käyttöönottoa ja nopeuttavat sovellusten kehitystä.

Olitpa sitten ammattilainen, joka kehittää kaupallisia sovelluksia, tai harrastaja, joka rakentaa omia projekteja, PN532 tarjoaa luotettavan ja monipuolisen ratkaisun NFC-teknologian hyödyntämiseen. Sen avulla voit toteuttaa innovatiivisia sovelluksia, jotka hyödyntävät lähikenttäviestinnän mahdollisuuksia.

Ominaisuudet

Käyttöjännite3.3V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.