R503 Sormenjäljentunnistin

39.90

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

R503 sormenjäljentunnistin tarjoaa edistyksellisen ratkaisun turvallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseen biometristen tunnistusjärjestelmien alueella. Tämä laite on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen teknologian vaatimuksia, tarjoamalla nopean ja tarkan sormenjälkien tunnistuksen. R503:n kehittynyt optinen skannausteknologia varmistaa, että jokainen sormenjälki tallennetaan selkeästi ja tarkasti, mikä takaa luotettavan tunnistuksen.

Erityisen huomionarvoista on R503:n nopea tunnistuskyky, jonka ansiosta käyttäjät voivat päästä käsiksi tarvittaviin tiloihin tai järjestelmiin ilman pitkiä odotusaikoja. Tämä ominaisuus on erityisen tärkeä kiireisissä ympäristöissä, kuten toimistoissa, julkisissa rakennuksissa ja turvallisuuskriittisissä kohteissa.

Turvallisuus on R503:n ydinominaisuus. Laitteen kehittyneet salaustekniikat suojaavat käyttäjien sormenjälkitietoja ulkopuolisten uhkien varalta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan paikkoihin, joissa tietoturva on ensisijaisen tärkeää. Lisäksi R503:n kompakti muotoilu ja yksinkertainen käyttöliittymä tekevät siitä helpon asentaa ja käyttää eri ympäristöissä, mukaan lukien ovien lukitusjärjestelmissä ja henkilökunnan läsnäolon seurantajärjestelmissä.

Ominaisuudet

Anturimatriisi192*192 pikseliä
Tehokas lukualueHalkaisija 15mm
Käyttöjännite3.3V
Resoluutio508 dpi
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.