USB-kaapeli USB-A-Micro-usb

Tuotetiedot

Etsitkö luotettavaa ja monikäyttöistä USB-kaapelia? Tutustu USB-A Micro-USB -kaapeliin! Tämä korkealaatuinen kaapeli tarjoaa nopean ja luotettavan tiedonsiirron sekä latauksen eri laitteille.

USB-A Micro-USB -kaapelimme on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan häiriötöntä käyttökokemusta. Se sopii moniin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tableteihin, digikameroihin ja paljon muuhun. Mikä parasta, sen kätevä pituus antaa sinulle vapauden liikkua, olitpa sitten työpöydän ääressä tai matkalla.

Tämä USB-kaapeli on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luotettavuutta ja nopeutta. Sen tuoma yhteensopivuus ja suorituskyky ovat vertaansa vailla, ja sen avulla voit siirtää tiedostoja ja ladata laitteitasi nopeasti ja vaivattomasti.

Hanki USB-A Micro-USB -kaapeli nyt ja koe tehokas ja luotettava tiedonsiirto ja lataus. Se on täydellinen kumppani niin kotona kuin matkoilla!

Ominaisuudet

Tiedonsiirtonopeus480 Mbit/s
USB-standardi2.0
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.