USB-kaapeli USB-C-USB-C

Tuotetiedot

Tarvitsetko luotettavaa ja kätevää tapaa yhdistää USB-C -laitteesi toisiinsa? Esittelemme USB 2.0 -standardin mukaisen USB-C -USB-C -kaapelimme, joka tarjoaa luotettavan tiedonsiirron ja latauksen edulliseen hintaan. Tämä kaapeli on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja tarjoamaan vakaita yhteyksiä ilman kompromisseja.

USB 2.0 -kaapelimme tukee tiedonsiirtoa jopa 480 Mbps:n nopeudella, mikä mahdollistaa nopean siirtämisen tiedostoista ja varmuuskopioista. Sen kompakti muotoilu tekee siitä ihanteellisen matkustamiseen ja käyttöön toimistossa tai kotona.

Luota USB-C -USB-C -kaapeliimme, kun tarvitset luotettavaa ja edullista tapaa yhdistää laitteesi. Se tarjoaa vaivatonta tiedonsiirtoa ja latausta kaikille USB-C -yhteensopiville laitteille.

Ominaisuudet

Tiedonsiirtonopeus480 Mbit/s
USB-standardi2.0
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.