BH1750FVI Valoisuusanturi

5.90

13 varastossa

Tuotetiedot

BH1750 on digitaalinen valoisuusanturi, joka tarjoaa erittäin tarkan ja luotettavan tavan mitata ympäristön valon intensiteettiä. Se käyttää I2C-viestintärajapintaa, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin mikrokontrollereihin ja kehitysalustoihin, kuten Arduino ja Raspberry Pi.

Tämä anturi kykenee mittaamaan valaistusvoimakkuuden 0 – 65535 luksin tarkkuudella, ja se soveltuu monenlaisiin sovelluksiin, kuten automaattiseen valaistuksen säätöön, kasvien kasvatuksen seurantaan tai vaikkapa valaistuksen laadun mittaamiseen työtiloissa. BH1750:n erinomainen tarkkuus ja helppo integroitavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin harrastajille kuin ammattilaisillekin.

Anturi itsessään on pienikokoinen ja energiatehokas, mikä mahdollistaa sen käytön myös kannettavissa ja akkukäyttöisissä sovelluksissa. Se tukee useita mittaustiloja, mukaan lukien jatkuva ja yksittäinen mittaus, tarjoten joustavuutta erilaisiin käyttötarpeisiin.

Ominaisuudet

Tarkkuus (lux)0 – 65535
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Syöttöjännite3.3V ~ 5V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.