ESP32-CAM + OV2640 kamera

Tuotetiedot

Tämä moduuli yhdistää ESP32-sirun tehon ja monipuolisuuden kameramoduulin tarkkuuteen, tarjoten ainutlaatuisen alustan erilaisiin sovelluksiin, aina älykkäästä kodin automaatiosta visuaalisiin valvontajärjestelmiin.

ESP32-CAM on varustettu korkearesoluutioisella kameralla, joka pystyy ottamaan teräviä kuvia ja videota, tehden siitä ihanteellisen valinnan projekteihin, joissa tarvitaan tarkkaa kuvantunnistusta tai videon suoratoistoa. Sen langaton toiminnallisuus, mukaan lukien Wi-Fi ja Bluetooth, mahdollistaa laitteiden välisen joustavan kommunikoinnin, mikä on elintärkeää modernissa IoT-ympäristössä.

Pieni ja kompakti muotoilu tekee ESP32-CAM:sta helpon integroida mihin tahansa projektiin. Sen pienuudesta huolimatta se ei tingi suorituskyvystä, tarjoten voimakkaan alustan vaativillekin sovelluksille.

ESP32-CAM soveltuu erinomaisesti monenlaisiin sovelluksiin. Se tukee kasvojentunnistusta, liikkeentunnistusta ja on ihanteellinen kauko-ohjattaville kamerajärjestelmille. Sen monipuolisuus tekee siitä arvokkaan lisän niin harrastajien kuin ammattilaistenkin projekteihin.

Ohjelmointi ja käyttöönotto on tehty helpoksi yhteensopivuudella useiden ohjelmointiympäristöjen kanssa, kuten Arduino IDE:n kanssa. Tämä tekee ESP32-CAM:sta saavutettavan valinnan kaiken tasoisille kehittäjille, tarjoten helpon pääsyn kehittyneisiin kuvankäsittelyominaisuuksiin.

Ominaisuudet

Tuetut kameratOV2640OV7670
PSRAM4 MB
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.