Mini GPS moduuli ATGM336H

14.90

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Etsitkö tehokasta ja pienikokoista GPS-moduulia? Mini GPS moduuli ATGM336H on täydellinen valinta sinulle! Tämä huipputeknologian moduuli tarjoaa tarkkaa ja luotettavaa paikannusta, mikä tekee siitä ihanteellisen monenlaisiin sovelluksiin, kuten droneihin, robotiikkaan, ajoneuvoseurantaan ja IoT-laitteisiin.

ATGM336H-moduuli tukee sekä GPS- että BDS (Beidou) -järjestelmiä, tarjoten kaksitilaisen paikannuksen parasta tarkkuutta. Pienikokoinen ja kevyt moduuli on suunniteltu niin, että sen integroiminen laitteisiisi on helppoa ja huomaamatonta. Se tarjoaa nopean ja luotettavan satelliittisignaalin hankinnan jopa vaikeissa olosuhteissa ja sen optimoitu virrankulutus mahdollistaa pidemmän käyttöajan pienellä tehonkulutuksella.

Mini GPS ATGM336H moduuli soveltuu erinomaisesti käytettäväksi droneissa, ajoneuvoissa, älylaitteissa ja monissa muissa sovelluksissa. Sen kompakti ja kevyt rakenne tekee siitä sopivan monenlaisiin laitteisiin ja sovelluksiin. Kaksoisjärjestelmän tuki takaa tarkan ja luotettavan paikannuksen kaikissa tilanteissa, ja matala virrankulutus pidentää käyttöaikaa, mikä on erityisen hyödyllistä akkuvirralla toimivissa laitteissa.

Ominaisuudet

Virrankulutus<25mA (@3.3V)
Tarkkuus2.5 metriä
Käyttöjännite2.7V ~ 3.6V
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.