BME680 Ympäristön Seurantamoduuli

13.90

14 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

BME680 on monipuolinen ja korkean suorituskyvyn omaava ympäristön seurantamoduuli, joka on suunniteltu antamaan tarkkaa ja luotettavaa tietoa ympäristön ilmanlaadusta. Tämä pienikokoinen anturimoduuli kykenee mittaamaan neljää eri tyyppiä olevia ympäristötekijöitä: ilman lämpötilaa, ilmankosteutta, ilmanpainetta ja kaasupitoisuuksia.

BME680 sisältää innovatiivisen MEMS-tekniikan (Micro-Electro-Mechanical Systems), jonka ansiosta se pystyy tuottamaan tarkkoja mittauksia pienellä virrankulutuksella. Lämpötilan ja ilmankosteuden mittaukset auttavat seuraamaan sisäilman mukavuutta, kun taas ilmanpaineanturi mahdollistaa sääennusteiden ja korkeuden mittaamisen. Kaasusensori puolestaan tarjoaa arvokasta tietoa ilmanlaadusta, kuten orgaanisten yhdisteiden (VOC) pitoisuuksista, jotka voivat olla merkki huonosta sisäilmanlaadusta.

BME680 on erinomainen valinta älykotien, ilmanlaadun seurantajärjestelmien, sääasemien ja muiden IoT (Internet of Things) sovellusten kehittämiseen. Sen pieni koko ja I2C- tai SPI-liitäntämahdollisuudet tekevät siitä helposti integroitavissa erilaisiin elektroniikkaprojekteihin.

Lisäksi BME680 tarjoaa kehittäjille monipuolisen ohjelmointirajapinnan, jonka avulla voidaan tehdä tarkkoja konfiguraatioita ja optimoida anturin suorituskykyä sovelluskohtaisesti. Tämä antaa mahdollisuuden räätälöidä anturia eri käyttötarkoituksiin, varmistaen samalla parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja tarkkuuden.

Kokonaisuudessaan BME680 on huipputason anturimoduuli, joka tarjoaa kattavat toiminnot ilmanlaadun seurantaan, säätiedotukseen ja moniin muihin sovelluksiin, joissa ympäristön tarkka seuranta on tarpeen.

Ominaisuudet

Käyttöjännite1.7V ~ 3.6V
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.