GY-521 MPU-6050 Kallistusanturi

6.90

14 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

GY-521 MPU-6050 kallistusanturi tarjoaa huipputeknologiaa liikkeen ja asennon seurannassa. Tämä kehittynyt sensorimoduuli on suunniteltu vastaamaan teollisuuden, robotiikan, ajoneuvojen ja kuluttajaelektroniikan vaatimuksiin, tarjoten erinomaisen suorituskyvyn sekä luotettavuuden. Sensori yhdistää gyroskoopin ja kiihtyvyysanturin yhdessä kompaktissa paketissa, mikä mahdollistaa kuuden vapausasteen seurannan, tarjoten sekä kulmanopeuden että kiihtyvyyden mittaukset tarkasti ja luotettavasti.

GY-521 anturi on erittäin tarkka ja reagoi nopeasti, mikä on elintärkeää vaativissa käyttöympäristöissä. Anturi on ihanteellinen UAV-lennokkeille, robotiikalle, peliohjaimille ja muille laitteille, jotka hyötyvät tarkasta liikkeen ja asennon hallinnasta. Helppo integrointi mikrokontrollerijärjestelmiin standardin I2C-liitännän ansiosta tekee siitä suositun valinnan monenlaisiin sovelluksiin.

Sen pieni koko ja vähäinen virrankulutus tekevät anturista sopivan myös kannettaviin ja akkukäyttöisiin laitteisiin. Tämä kallistusanturi ei vain paranna laitteidesi toimintakykyä, vaan laajentaa myös sovellusmahdollisuuksiasi, mikä tekee siitä kustannustehokkaan ratkaisun sekä harrastajille että ammattilaisille. GY-521 MPU-6050 on siis oiva valinta, kun etsit tarkkaa ja luotettavaa kallistusanturia, joka vie projektisi seuraavalle tasolle.

Ominaisuudet

Gyroskoopin mittausalue± 250 500 1000 2000 ° / s
Kiihtyvyysalue± 2 ± 4 ± 8 ± 16g
Syöttöjännite3.3V ~ 5V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.