1.3 tuuman OLED SH1106 LED -näyttömoduuli

Tuotetiedot

Tämä OLED (orgaaninen valoemitoiva diodi) -näyttömoduuli yhdistää kirkkaan valkoisen ja syvän sinisen värin tarjoten terävän 128×64 pikselin resoluution. Sen 1.3 tuuman kokoinen näyttö sopii erinomaisesti monenlaisiin sovelluksiin, tarjoten selkeän ja terävän kuvan pienissäkin laitteissa.

Moduuli käyttää IIC (Inter-Integrated Circuit) -viestintäprotokollaa, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän ja käytettävän Arduino-alustojen ja muiden mikrokontrollerien kanssa. IIC-viestintä mahdollistaa monien laitteiden yhdistämisen samoihin datalinjoihin, mikä vähentää tarvittavien johdinten määrää ja helpottaa projektin rakentamista.

Tämä näyttömoduuli on ihanteellinen valinta, kun tarvitset korkealaatuista näyttöä pienessä koossa. Se on täydellinen komponentti DIY-elektroniikkaprojekteihin, kuten sääasemiin, älykelloihin, pieniin pelikonsoloihin ja moniin muihin sovelluksiin, jotka vaativat visuaalista ulostuloa.

Ominaisuudet

Käyttöjännite3.3V – 5V
Resoluutio128×64 Pikseliä
Lämpötila-alue-30°C – +70°C
Piirilevyn koko35.4*33.5*4.3mm
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.