TFT SPI LCD-kosketusnäyttö 4"

29.90

20 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Tämä värikäs TFT LCD -näyttö kosketustoiminnolla on moderni ja monipuolinen näyttöratkaisu, joka soveltuu erinomaisesti erilaisiin elektronisiin projekteihin ja laitteisiin. Tämän moduulin TFT (Thin-Film Transistor) teknologia tarjoaa kirkkaat ja elävät värit sekä terävän kuvanlaadun, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kuvien ja videoiden esittämiseen.

Näytön kosketustoiminto mahdollistaa intuitiivisen ja helpon käyttöliittymän, mikä on erityisen hyödyllistä interaktiivisissa sovelluksissa. Kosketuspaneeli on herkkä ja tarkka, joten käyttäjä voi navigoida helposti läpi valikkojen ja sovellusten.

Kooltaan kompakti, tämä näyttömoduuli on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja se on yhteensopiva useiden mikrokontrollerien, kuten Arduino ja Raspberry Pi, kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan harrastajille ja ammattilaisille, jotka kehittävät projekteja, kuten älykkäitä kotijärjestelmiä, kannettavia laitteita ja interaktiivisia infojärjestelmiä.

Lisäksi moduuli sisältää useita liitäntävaihtoehtoja, mukaan lukien SPI, joka mahdollistaa joustavan integraation erilaisiin järjestelmiin. Sen pieni virrankulutus ja pitkä käyttöikä tekevät siitä myös energiatehokkaan valinnan.

Kaiken kaikkiaan, tämä TFT LCD -näyttö kosketustoiminnolla on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa, laadukasta ja monipuolista näyttöratkaisua elektronisiin projekteihinsa.

Ominaisuudet

Näytön koko55.68*83.52 mm
Näytön tyyppiTFT
Näytön väriRGB 65K väri
Piirilevyn koko61.74*108.04 mm
Resoluutio480*320 Pikseliä
Ajuri-ICST7796S
kosketus-ICXPT2046
KosketusnäytöntekniikkaResistiivinen
Syöttöjännite3.3V ~ 5V
Lämpötila-alue-20°C – 60°C
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.