MAX98357A I2S 3W Vahvistin

5.90

13 varastossa

Tuotetiedot

Koe vallankumouksellinen äänentoisto uudella MAX98357 I2S 3W Class D -vahvistimella! Tämä pienikokoinen yksikanavainen vahvistin on suunniteltu tuomaan esiin puhtaimmat äänivivahteet digitaalisesta musiikistasi. Huolimatta kompaktista koostaan, MAX98357 pystyy tarjoamaan huomattavaa tehoa – jopa 3.2 wattia 4 ohmin impedanssilla, tehden siitä täydellisen valinnan niin kannettaviin kuin kiinteisiin äänijärjestelmiin.

Kiitos sen Class D -vahvistinohjaimen, MAX98357 on erittäin energiatehokas, ja sen laaja toimintajännitealue 2.7V-5.5VDC tekee siitä ideaalin paristokäyttöisiin projekteihin. Tämä vahvistin on suunniteltu digitaalisille audiojärjestelmille, ja se hyödyntää I2S-protokollaa tarjoten suoraviivaista integrointia ja uskomattoman matalaa ulostulomelua. Ei enää häiritsevää taustakohinaa – vain kirkas, puhdas ääni.

MAX98357 on myös erittäin joustava, tukien näytteenottotaajuuksia 8 kHz:sta 96 kHz:iin ja tarjoten sekä vasemman että oikean kanavan ulostulon, mahdollistaen monipuoliset ääniasetukset. Lisäksi sen helppo asennus ja vaivaton digitaalinen äänenkäsittely tekevät siitä täydellisen valinnan DIY-ääniprojekteille ja ammattilaisille, jotka etsivät luotettavaa ja edullista vahvistinratkaisua.

Toimii loistavasti Raspberry Pi:n, Arduino Zero:n ja minkä tahansa muun mikrokontrollerin tai mikrotietokoneen kanssa, joissa on I2S-audio-ulostulot.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

Teho3.2 W @ 4ohm 5V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.