AHT10 digitaalinen lämpötila- ja kosteusanturi

4.90

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

AHT10 on huipputekninen digitaalinen anturi, joka on suunniteltu mittaamaan ympäristön lämpötilaa ja kosteutta erittäin tarkasti. Tämän kompaktin laitteen mitat ovat pienet, mutta sen suorituskyky on suuri. Se soveltuu erinomaisesti niin kotikäyttöön, toimistoihin kuin teollisiin sovelluksiinkin.

Lämpötilan mittausalue on laajasti skaalautuva, ja anturi pystyy mittaamaan lämpötiloja -40°C:stä aina +85°C:een saakka. Tämä tekee siitä monipuolisen välineen erilaisten ympäristöjen seurantaan. Kosteuden osalta anturin tarkkuus on myös huomattava, sillä se pystyy mittaamaan suhteellista kosteutta 0-100% välillä.

AHT10:n käyttöliittymä on suunniteltu intuitiiviseksi, mikä tekee sen käyttöönotosta ja käytöstä vaivatonta. Tiedonsiirto on nopeaa ja luotettavaa, mikä takaa reaaliaikaisen seurannan ja tarkan datan keräämisen. Anturi toimii myös vähäisellä energiankulutuksella, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen ja kustannustehokkaan valinnan pitkäaikaiseen käyttöön.

Tämä anturi on ihanteellinen valinta kaikille, jotka tarvitsevat luotettavaa ja tarkkaa tietoa ympäristön lämpötilasta ja kosteudesta, olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai vaativampi teollinen ympäristö. Sen helppokäyttöisyys, tarkkuus ja luotettavuus tekevät siitä arvokkaan työkalun monenlaisiin sovelluksiin.

Ominaisuudet

Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Syöttöjännite1,8 – 3.6V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.