ESP32 ch340c usb-c

10.90

24 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

ESP32 on erinomainen valinta Internet of Things (IoT) -sovelluksiin. ESP32-siru on tunnettu monipuolisuudestaan ja tehokkuudestaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin projekteihin, olipa kyseessä älykäs kotiautomaatio tai kehittyneemmät sovellukset, kuten langattomat ohjausjärjestelmät.

Tämä moduuli on varustettu tehokkaalla ja monipuolisella ESP32-sirulla, joka tarjoaa kaksitaajuuksisen WiFi- ja Bluetooth-yhteyden. Tämä mahdollistaa monipuoliset langattomat toiminnot ja tekee laitteesta erittäin käyttäjäystävällisen. Moduulin sisältämä CH340C-sarjaliikennekonvertteri takaa luotettavan ja nopean USB-yhteyden, joka yksinkertaistaa ohjelmointia ja tiedonsiirtoa.

USB-C-liitäntä on moderni lisäys, joka tarjoaa käyttäjille nykyaikaista käytettävyyttä ja parempaa yhteensopivuutta uudempien laitteiden kanssa. USB-C:n ansiosta moduuli on helppo liittää erilaisiin laitteisiin ilman ylimääräistä adapteria. Lisäksi USB-C tarjoaa nopeampaa datansiirtoa ja parempaa tehonsiirtoa verrattuna perinteisiin USB-liitäntöihin.

Moduuli on myös suunniteltu helpottamaan kehitystyötä. Sen pieni koko ja GPIO-pinnit mahdollistavat helpon integroinnin erilaisiin projekteihin. GPIO-pinnit tarjoavat laajan valikoiman liitäntämahdollisuuksia, kuten digitaalisen ja analogisen I/O:n, PWM:n, I2C:n, SPI:n ja paljon muuta. Tämä joustavuus tekee moduulista sopivan monenlaisiin sovelluksiin.

Yhteenvetona, ESP32 CH340C USB-C -moduuli on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta, monipuolista ja käyttäjäystävällistä ratkaisua IoT-projekteihin. Sen edistykselliset ominaisuudet, kuten kaksitaajuinen WiFi, Bluetooth, USB-C-liitäntä ja monipuoliset GPIO-pinnit, tekevät siitä ihanteellisen valinnan sekä harrastelijoille että ammattilaisille.

Ominaisuudet

CPUkaksi vähävirtaista Xtensa® 32-bittistä LX6-mikroprosessoria
WiFi802.11 b/g/n (802.11n enintään 150 Mbps)
Bluetooth4.2
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.