ESP32 C3 supermini

10.90

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

ESP32 C3 Supermini on moderni, kompakti mikrokontrolleri, joka on suunniteltu tarjoamaan kehittäjille ja harrastajille monipuolisia toiminnallisuuksia pienessä koossa. Tämä laite on ihanteellinen valinta erilaisiin IoT (Internet of Things) -sovelluksiin ja älykkäisiin kodin automaatiojärjestelmiin.

Tärkeä huomioitava seikka ESP32 C3 Superminissa on sen tehokas ja energiatehokas RISC-V -prosessoriydin. Tämä prosessori mahdollistaa sujuvan suorituskyvyn sekä alhaisen virrankulutuksen, mikä on erityisen tärkeää kannettavissa ja akkukäyttöisissä sovelluksissa.

Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu Wi-Fi ja Bluetooth Low Energy (BLE) -yhteydet, jotka mahdollistavat langattoman kommunikoinnin ja helpon integroinnin muihin laitteisiin ja verkkoihin. Tämä tekee ESP32 C3 Superminista erinomaisen valinnan esimerkiksi älykotisovelluksiin, joissa tarvitaan luotettavaa ja joustavaa langatonta yhteyttä.

ESP32 C3 Supermini tukee myös useita IO-portteja, mukaan lukien GPIO, ADC, DAC, ja UART, jotka antavat käyttäjälle mahdollisuuden liittää erilaisia antureita ja aktuaattoreita. Tämä monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen alustan erilaisten projektien toteuttamiseen, aina yksinkertaisista LED-valojen ohjauksista monimutkaisempiin sensoriverkostoihin.

Käyttäjäystävällisyyttään lisää se, että ESP32 C3 Supermini on yhteensopiva useiden ohjelmointiympäristöjen kanssa, kuten Arduino IDE ja ESP-IDF, mikä tekee sen ohjelmoinnista helpompaa niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kehittäjille.

Yhteenvetona, ESP32 C3 Supermini on monipuolinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen mikrokontrolleri, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia kompaktissa ja energiatehokkaassa paketissa. Se on ihanteellinen valinta niin harrastajille, opiskelijoille kuin ammattilaisillekin, jotka haluavat kehittää innovatiivisia ja älykkäitä sovelluksia.

Ominaisuudet

WiFi802.11 b/g/n
Bluetooth5.0
CPU32-bittinen RISC-V yksiytiminen prosessori, jopa 160 MHz
Muistin määrä4 MB
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.