BMP280 lämpötila- sekä ilmanpaineanturi

4.90

40 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

BMP280 on pienikokoinen, mutta tehokas ilmanpaineen ja lämpötilan sensori, joka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteisiin, mutta soveltuu myös muihin sovelluksiin, kuten sääasemiin tai IoT-laitteisiin.

Sensorin kompakti koko (vain 2,0 x 2,5 x 0,95 mm) mahdollistaa sen integroimisen pieniinkin tiloihin. BMP280 tarjoaa korkean suorituskyvyn: se mittaa ilmanpainetta tarkasti välillä 300–1100 hPa, joka kattaa maanpinnan paineet merenpinnasta aina noin 9000 metrin korkeuteen. Lämpötilan mittausalue on -40°C – +85°C, mikä tekee siitä soveltuvan monenlaisiin ympäristöihin.

Sensori kommunikoi I2C- tai SPI-väylän kautta, mikä tekee siitä yhteensopivan useimpien mikrokontrollerien ja kehitysalustojen kanssa, kuten Arduino, Raspberry Pi ja monet muut. Tämä monipuolisuus tekee BMP280:stä ihanteellisen valinnan niin harrastajille kuin ammattilaisillekin, jotka työskentelevät sääennusteiden tai sisäilman laadun seurannan parissa.

BMP280 on myös erittäin energiatehokas, mikä pidentää akkukäyttöisten laitteiden käyttöikää. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kannettaviin ja langattomiin sovelluksiin.

Yhteenvetona BMP280 on monipuolinen, tarkka ja energiatehokas sensori, joka tarjoaa luotettavia mittauksia ilmanpaineen ja lämpötilan osalta, ja on helppo integroida erilaisiin elektroniikkaprojekteihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

Ilmanpaine300-1100 hPa
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.