Beetle ESP32 C6 mini

16.90

13 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Dfrobot Beetle ESP32 C6 mini” on kompakti ja monipuolinen kehitysalusta, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia sulautettujen järjestelmien prototyyppaamiseen ja kehittämiseen. Tämä pieni mutta tehokas laite perustuu ESP32 C6 -mikro-ohjaimeen, joka tarjoaa vakauden ja suorituskyvyn tarvittavassa muodossa.

Beetle ESP32 C6 mini tukee monia liitäntävaihtoehtoja, kuten Wi-Fi-, Bluetooth- ja UART-liitännät, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun langattomiin sovelluksiin ja IoT-projekteihin. Lisäksi sen kompakti koko tekee siitä helpon integroida erilaisiin projekteihin, joissa tila on rajallinen.

Tämä kehitysalusta tarjoaa myös laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten sisäiset anturit, GPIO-liitännät ja tuki erilaisille ohjelmointikielille, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun erilaisten projektien toteuttamiseen. Lisäksi Dfrobot Beetle ESP32 C6 mini on helppo ohjelmoida ja konfiguroida, joten se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin kehittäjille.

Olipa kyseessä sitten IoT-sovellus, sulautettu järjestelmä tai prototyyppausprojekti, Dfrobot Beetle ESP32 C6 mini tarjoaa tehokkaan ja monipuolisen alustan, joka vastaa monenlaisiin kehitystarpeisiin.

Ominaisuudet

CPU32-bit RISC-V yksi ydin, 160Mhz
WiFi802.11 b/g/n802.11ax (vain 20 MHz:n ei-AP-tila)
Muistin määrä4 MB
Bluetooth5.0
Zigbee3.0
Thread1.3
Lämpötila-alue-10°C – +60°C
Piirilevyn koko25*20.5mm
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.