ESP32 S3 4.3" kosketusnäytöllinen kehitysalusta

49.00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetiedot

ESP32 S3 4.3″ kosketusnäytöllinen kehitysalusta tarjoaa tehokkaan työkalun ESP32-sovellusten kehittämiseen, sisältäen 2,4 GHz:n Wi-Fi (802.11 b/g/n) ja Bluetooth 5 (LE) tukien laajaa yhteensopivuutta langattomiin verkkojärjestelmiin. Laitteen sydämessä on kaksinytiminen Xtensa 32-bittinen LX7-prosessori, joka mahdollistaa jopa 240 MHz päätaajuuden, varmistaen vaativienkin sovellusten nopean suorituskyvyn.

Kehitysalusta sisältää 512 KB SRAM-muistia ja 384 KB ROM-muistia sekä laajat 8 MB PSRAM- ja 8 MB Flash-muistitilat, jotka tukevat monimutkaisten ohjelmien suorittamista. Lisäksi alustalla on 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka tukee 800×480 pikselin resoluutiota ja 65K väripalettia. Kosketusnäytön viiden pisteen kosketustoiminto ja keskeytystuki I2C-liitännän kautta tekevät siitä ihanteellisen vaihtoehdon graafisten käyttöliittymien toteuttamiseen.

ESP32 S3 kehitysalusta tarjoaa myös kattavat liitäntämahdollisuudet, kuten CAN-, RS485- ja I2C-rajapinnat sekä TF-korttipaikan ja täysnopeuden USB-portin. Laitteen monipuolisuutta lisää joustava kellotus ja itsenäiset moduulin virtalähteen asetukset, jotka optimoivat virrankulutuksen eri käyttötilanteissa, tehden siitä optimaalisen ratkaisun niin HMI-sovellusten kuin muiden ESP32-pohjaisten projektien kehittämiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

Bluetooth5.0 (LE)
WiFi802.11 b/g/n
CPUXtensa® 32-bittistä LX7-mikroprosessori
Muistin määrä8 MB
PSRAM8 MB
SRAM512 kt
ROM384 kt
KosketusnäytöntekniikkaResistiivinen
Näytön tyyppiTFT
Näytön väriRGB 65K väri
ValmistajaWaveshare
Valmistajan tuotesivuhttp://www.waveshare.com/wiki/ESP32-S3-Touch-LCD-4.3
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.