Raspberry Pi Pico W

Tuotetiedot

Raspberry Pi Pico WH on edistyksellinen mikrokontrolleripiirilevy, joka tarjoaa harrastajille, kouluttajille ja ammattilaisille monipuolisen ja kustannustehokkaan ratkaisun erilaisiin elektronisiin projekteihin ja sovelluksiin. Tämä pieni, mutta tehokas laite perustuu Raspberry Pi Foundationin kehittämään RP2040-mikrokontrolleriin, joka tarjoaa merkittävää suorituskykyä kompaktissa koossa.

Pico WH:n erottaa sen edeltäjästä, Raspberry Pi Pico, sen valmiiksi asennettu 2.4 GHz langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa helpon ja nopean yhdistämisen Internetiin ja muihin verkkolaitteisiin. Tämä ominaisuus tekee Pico W:sta ihanteellisen valinnan IoT (Internet of Things) projekteihin ja langattomiin sovelluksiin.

Ominaisuudet

CPUDual ARM Cortex-M0+ @ 133MHz
WiFi2.4GHz 802.11n
Bluetooth5.2
RAM määrä264kt
Muistin määrä2MB
Valmistajan tuotesivuhttps://www.raspberrypi.com/documentation/microcontrollers/raspberry-pi-pico.html
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.