Raspberry Pi Zero 2 W

29.90

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

Raspberry Pi Zero 2 W on kompakti ja edullinen yhden piirilevyn tietokone, joka sopii monenlaisiin projekteihin. Tämä pieni, mutta tehokas laite on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat tutustua tietokoneiden maailmaan tai kehittää omia elektroniikkaprojektejaan.

Raspberry Pi Zero 2 W:n sydämessä sykkii Broadcom BCM2710A1 -piiri, jossa on neliytiminen ARM Cortex-A53 -prosessori. Tämä 64-bittinen prosessori takaa riittävän suorituskyvyn useimpiin peruskäyttötarkoituksiin, kuten verkkoselailuun, dokumenttien käsittelyyn ja kevyisiin koodausprojekteihin. Laitteen muistin määrä on 512 megatavua LPDDR2 SDRAM, mikä riittää perustehtäviin.

Laitteessa on integroitu 802.11 b/g/n langaton verkko (Wi-Fi) ja Bluetooth 4.2, mikä mahdollistaa langattoman yhteyden internetiin ja muihin laitteisiin. Raspberry Pi Zero 2 W:ssä on myös mini-HDMI-portti, joka tukee 1080p60 videolähtöä, ja mikro-USB-portti virtalähteen liittämiseen. Lisäksi siinä on CSI-kameraportti kameramoduulien liittämistä varten ja 40-nastainen GPIO-pinnirivi, joka avaa ovet monenlaisille elektroniikka- ja robottiprojekteille.

Raspberry Pi Zero 2 W:n käyttöjärjestelmäksi voidaan asentaa erilaisia versioita Linuxista, mukaan lukien Raspberry Pi Foundationin kehittämä Raspbian. Laitteen mitat ovat vain 65 mm × 30 mm × 5 mm, mikä tekee siitä erittäin kätevän ja helposti integroitavan pieniin tiloihin tai kannettaviin projekteihin.

Kokonaisuudessaan Raspberry Pi Zero 2 W on erinomainen työkalu niille, jotka haluavat oppia ohjelmointia, elektroniikkaa ja tietokoneiden toimintaa tai luoda omia teknisiä projektejaan pienellä budjetilla. Sen avulla voi toteuttaa monenlaisia ideoita, aina automaatiosta ja kodin älylaitteista aina pelikonsolien rakentamiseen asti.

Ominaisuudet

CPU1 GHz:n neliytiminen, 64-bittinen ARM Cortex-A53 -suoritin
WiFi802.11 b/g/n
Bluetooth4.2
RAM määrä512 Mt
RAM tyyppiLPDDR2 DRAM
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.