Liiketunnistin HC-SR501

4.90

15 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot


HC-SR501 on korkealaatuinen ja monipuolinen infrapunaliikeilmaisin, joka on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa ja tarkkaa liikkeentunnistusta sekä koti- että ammattikäyttöön. Tämä pienikokoinen sensori hyödyntää passiivista infrapunateknologiaa (PIR) havaitakseen ihmisen aiheuttaman lämpösäteilyn muutokset, mahdollistaen tehokkaan liikkeentunnistuksen jopa 7 metrin etäisyydeltä.

HC-SR501:n edistyksellinen suunnittelu sisältää säädettävän herkkyystason ja viiveajan, mikä mahdollistaa sen mukauttamisen erilaisiin sovelluksiin ja ympäristöihin. Herkkyysasetuksen ansiosta laitetta voidaan käyttää sekä pienissä tiloissa että laajemmissa alueilla, kun taas viiveajan säätö auttaa vähentämään väärät hälytykset ja parantamaan järjestelmän tarkkuutta.

Sensorin pieni koko ja helppo asennus tekevät siitä ihanteellisen valinnan useisiin sovelluksiin, kuten turvajärjestelmiin, automaattiseen valaistuksen ohjaukseen, ja liiketunnistukseen perustuviin automaatiojärjestelmiin. HC-SR501:n energiatehokas muotoilu takaa, että se kuluttaa hyvin vähän virtaa, mikä tekee siitä ekologisen valinnan moderniin kotiin tai yritykseen.

Ominaisuudet

Lämpötila-alue-40°C – +80°C
Käyttöjännite5V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.