WeAct ESP32-C6-A Kehitysalusta

Tuotetiedot

WeAct ESP32-C6-A on edistyksellinen kehitysalusta, joka on suunniteltu nykyaikaisiin IoT-sovelluksiin. Sen ydinominaisuuksiin kuuluu ESP32-C6-WROOM-1 -moduuli, joka tarjoaa 2,4 GHz:n WiFi 6 -yhteyden, Bluetooth LE 5.0:n ja Zigbee/Thread-yhteydet. Alustalla on yksiytiminen 32-bittinen RISC-V -prosessori, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn IoT-laitteille. Kehitysalustan 4MB tai 8MB SPI-flash-muistivaihtoehdot tarjoavat joustavuutta tallennustarpeisiin. Lisäksi sen kompakti koko (51,8 x 25,5 mm) tekee siitä sopivan tiukkoihin tiloihin. WeAct ESP32-C6-A on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät monipuolista ja tehokasta kehitysalustaa älykkäiden tai yhteenliitettyjen laitteiden kehittämiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

CPU32-bit RISC-V yksi ydin, 160Mhz
Zigbee3.0
Thread1.3
Bluetooth5.3
Käyttöjännite3.0 ~ 3.6V
Lämpötila-alue-40°C – +85°C
Piirilevyn koko25.5*51.8mm
Valmistajan tuotesivuhttps://www.espressif.com/sites/default/files/documentation/esp32-c6-wroom-1_wroom-1u_datasheet_en.pdf
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.