Juotettava leipälauta

4.90

66 varastossa

Tuotetiedot

juotettava leipälauta on paljas piirilevy, joka tarjoaa ominaisuuksia vastaavia minimodulaaristen koelevyjen kokoa ja nastaliitäntöjä. Tämä ainutlaatuinen levy on suunniteltu tukemaan prototyyppien ja kokeilujen pysyvää säilyttämistä, joita alun perin luotiin juottamattomalle leipälevylle. Voit juottaa kaikki komponentit kiinni tähän piirilevyyn, mikä takaa niiden pysyvyyden.

Tämä piirilevy ei ole pelkästään yksinkertainen PCB; se on työkalu, joka voi parantaa luovuuttasi ja tuottavuuttasi. Esimerkiksi kun olet onnistuneesti rakentanut prototyypin juottamattomalle leipälevylle, voit siirtää koko suunnittelun tälle juotettavaksi soveltuvalle koelevylle. Tämä mahdollistaa alkuperäisen työn säilyttämisen tulevia tarpeita tai tuotantoa varten ilman tarvetta purkaa sitä.

Yksi tämän tuotteen monista eduista on sen yhteensopivuus. Koko ja nastaliitännät vastaavat minimodulaaristen leipälevyjen ominaisuuksia, mikä mahdollistaa saumattoman siirtymisen väliaikaisesta juottamattomasta leipälevystä pysyvämpään ratkaisuun. Tämä merkitsee sitä, että voit jatkaa työskentelyäsi ilman keskeytyksiä tai muutoksia.

Leipälauta(breadboard) erottuu ainutlaatuisesta kyvystään säilyttää työsi. Sinun ei enää tarvitse huolehtia prototyypin purkamisesta tai sen vahingoittumisesta. Juottamalla komponentit kiinni piirilevyyn, voit varmistaa suunnitelmasi turvallisuuden ja valmiuden esittelyyn tai tuotantoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

Piirilevyn koko55mm x 81mm / 2
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.