ESP32 C3 kehitysalusta

10.90

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

ESP32-C3 on pienikokoinen, mutta tehokas mikrokontrolleri, joka on suunniteltu monipuolisiin elektroniikkaprojekteihin. Tämä komponentti on erinomainen valinta niin harrastajille kuin ammattilaisillekin, jotka tarvitsevat luotettavan ja monikäyttöisen ratkaisun älykkäiden laitteiden kehittämiseen.

Mikrokontrollerin sydämessä sykkii tehokas 32-bittinen RISC-V -prosessori, joka tarjoaa vankan suorituskyvyn vaativissakin sovelluksissa. ESP32-C3 erottuu edukseen erityisesti sen langattomien ominaisuuksien ansiosta. Se sisältää sisäänrakennetun Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyden, mikä mahdollistaa laitteiden helpon yhdistämisen internetiin ja muihin laitteisiin.

Tämän lisäksi ESP32-C3 tarjoaa monipuolisen valikoiman liitäntöjä, kuten GPIO-pinnit, ADC- ja DAC-kanavat sekä UART-, SPI- ja I2C-väylät. Nämä liitännät mahdollistavat laajan valikoiman antureiden, moottoreiden ja muiden komponenttien kytkemisen, tehden laitteesta erittäin joustavan erilaisiin projekteihin.

Turvallisuus on myös huomioitu ESP32-C3:ssa. Siinä on useita turvaominaisuuksia, kuten salaus- ja suojamekanismeja, jotka takaavat tiedonsiirron turvallisuuden ja laitteen suojan ulkopuolisten haitallisten toimien varalta.

Kompaktin kokonsa ja tehokkaiden ominaisuuksiensa ansiosta ESP32-C3 on ihanteellinen ratkaisu älykotijärjestelmien, kannettavien laitteiden ja IoT (Internet of Things) -sovellusten kehittämiseen. Se on erinomainen työkalu niille, jotka haluavat luoda innovatiivisia ja älykkäitä ratkaisuja nykyaikaisessa teknologiamaailmassa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

WiFi802.11 b/g/n
Bluetooth5.0
CPU32-bittinen RISC-V yksiytiminen prosessori, jopa 160 MHz
RAM määrä400 kt (16kt välimuistille)
Muistin määrä4 MB
Valmistajan tuotesivuhttps://www.espressif.com/sites/default/files/documentation/esp32-c3_datasheet_en.pdf
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.