Esp32 S2 Mini V1.0

9.90

31 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetiedot

ESP32 S2 Mini V1.0 on kompakti ja monipuolinen mikrokontrollerimoduuli, joka on suunniteltu niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Tämän moduulin ydin on tehokas ESP32-S2 mikroprosessori, joka tarjoaa Wi-Fi-yhteyden lisäksi useita muita toimintoja. Moduulin koko on pieni, mutta sen suorituskyky on vaikuttava.

Moduulin muistiinpanokapasiteetti on riittävä monimutkaisten sovellusten toteuttamiseen, ja se sisältää integroidun USB-to-Serial-muunnoksen helpottamaan ohjelmointia ja debuggausta. Lisäksi moduulissa on GPIO-pinnit, jotka mahdollistavat laajan valikoiman sensorien ja muiden komponenttien liittämisen.

ESP32 S2 Mini V1.0 on erityisen sopiva IoT (Internet of Things) -projekteihin, älykotisovelluksiin ja langattomiin ohjausjärjestelmiin. Sen pieni koko ja vähäinen virrankulutus tekevät siitä ihanteellisen ratkaisun mobiileihin ja integroituihin sovelluksiin.

Mikrokontrolleri tukee useita ohjelmointikieliä, kuten Pythonia ja C:tä, mikä tekee siitä monipuolisen ja helposti lähestyttävän eri taitotasojen käyttäjille. Lisäksi ESP32 S2 Mini V1.0 tukee erilaisia kehitysympäristöjä, kuten Arduino IDE ja Espressifin omat kehitystyökalut, tarjoten käyttäjille monipuoliset vaihtoehdot projektien kehittämiseen.

Tämä moduuli ei ainoastaan tarjoa erinomaisen alustan erilaisille elektroniikkaprojekteille, vaan se on myös loistava väline oppimiseen ja kokeiluun teknologian parissa. Sen avulla voi kehittää sekä yksinkertaisia että monimutkaisia sovelluksia, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin elektroniikan harrastajille.

Yhteenvetona, ESP32 S2 Mini V1.0 on erittäin monikäyttöinen mikrokontrollerimoduuli, joka tarjoaa vankan perustan monenlaisille projekteille ja sovelluksille. Sen helppokäyttöisyys, monipuoliset ominaisuudet ja pieni koko tekevät siitä ihanteellisen valinnan sekä harrastus- että ammattikäyttöön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Ominaisuudet

Muistin määrä4 MB
WiFi802.11 b/g/n
BluetoothEi ole
VirransyöttöType-C
RAM määrä2MB PSRAM
Tuetut käyttöjärjestelmätArduinoCircuitPythonESP-IDFMicroPython
Piirilevyn koko34.3*25.4mm
Valmistajan tuotesivuhttps://circuitpython.org/board/lolin_s2_mini/
Lämpötila-alue-20 °C – 110 °C
Käyttöjännite3.0 ~ 3.6V
Takuu12 kk

Tarvitsetko lisätietoja?

Me arvostamme asiakaspalautetta ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin tuotteeseemme liittyviin kysymyksiin. Tuotteidemme laatu ja asiakastyytyväisyys ovat meille tärkeitä. Jos sinulla on kysymyksiä tuotteen toiminnallisuudesta tai yhteensopivuudesta, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse. Tarjoamme mielellämme lisätietoja ja kiitämme kiinnostuksestasi.